dimarts, 4 de gener del 2011

L´encreuament del passat

Aquests últims dies han sigut molt importants per a la ciència, més concretament, per a l´evolució humana, ja que els científics han descobert que els humans actuals, nosaltres, en una època pasada, vam tenir descendència amb altre grup d´homínids.


Les restes, trobades a Sibèria han sigut extretes del cos d´una xiqueta a la qual han anomenat dona X.

A partir d´açò, els científics afirmen que posseïm avui a dia una petita quantitat d´aquests gens que han sigut comparats amb sapiens, neandertals i ximpanzés per a trobar les respectives similituds.


Una de les teories més encertades afirma que el Homo sapiens, a l´anar descobrint món i obrint pas extenguent els seu predomini, es van trobar clar està, amb altres neandertals i en compte de lluitar i conquistar a la foça el territori el que van fer és procrear amb ells i així, tenim avui en els nostres gens les empremtes d´altres homínids que després d´uns quants descobriments han vist la llum.


Tots aquests descobriments estan, actualmente, provocant un gran rebombori en els científics i seran un tema predominant en molts debats.

La ciència avança a un ritme exponencial i déu sap què sorpreses ens trobarem encara amb la nostra procedència, només cal esperar i el temps ens ho dirà.



Notícia original



Altres notícies:
- El nostre origen
- Les restes d´altres humans


Vídeos





1 comentari:

  1. Sempre m'han interessat les notícies relacionades amb l'evolució humana. Em sembla increïble com l'ésser humà ha anat evolucionant fins a adquirir un cos, una forma física tan perfecta com la que posseïm en l'actualitat. En el nostre cos tot està coordinat, és magnífic veure com fins a la més insignificant part del nostre cos és necessària per al bon funcionament de l'organisme. Em sembla una notícia molt important que hagen trobat una una nova espècie amb la que relacionar-nos, aquest fet fa que cada vegada estiguem més prop de conèixer el nostre origen. Nosaltres estudiem l'evolució dels nostres avantpassats i els futurs habitants de la terra estudiaran la nostra, perquè açò no s'ha acabat ací.
    Us deixe ací unes pàgines molt interessats relacionades amb l'evolució humana:
    http://www.portalplanetasedna.com.ar/evolucion.htm
    http://redescolar.ilce.edu.mx/redescolar/act_permanentes/historia/histdeltiempo/mundo/prehis/t_evolu.htm

    ResponElimina