dilluns, 10 de gener del 2011

Creix l'ús eròtic de les drogues entre els jóvens europeus

Un estudi realitzat en diversos països posa de manifest la tendència de 1.341 jóvens d'entre 16 i 35 anys europeus a recórrer a les drogues amb fins relacionats amb la sexualitat.
Segons este estudi, un 28,6% dels jóvens usa l'alcohol exclusivament per a aconseguir la desinhibició per trobar parella i un 26,2% presa cocaïna para per a un sexe més intens i durador. Cocaïna, èxtasi, el favorit dels xics, per a aguantar més; cannabis, per a relacions amb major sensualitat.
Un psiquiatre fa un estudi i dóna a conéixer que el més sorprenent és que els jóvens veuen que les drogues tenen un sentit utilitari.
L'estudi se centra en alguns aspectes prou importants com les implicacions de les drogues en la iniciació al sexe, per a aconseguir un sexe més intens i durador, les conseqüències que adopta el consum (sexe no segur…). L'estudi mostra un exemple que dóna a conéixer quan més jóvens comencen amb les drogues, hi ha un gran percentatge que hagen més possibilitats d'haver iniciat abans la pràctica de sexe. Els experts senten una gran preocupació pel consum tan elevat de drogues en el nostre país i se centren a mostrar que el sexe acompanyat amb l'alcohol és moltes vegades molt negatiu .
Notícia original:click
Altres noticies relacionades:

Vídeos:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada