dilluns, 17 de gener del 2011

ELS VEGETALS VERDS I TARONJA PROLONGARIEN LA VIDA


Menjar gran quantitat de vegetals taronja i verds,com les carlotes,batates,veces,reduirien el risc de malaltia i prolongaria la vida.
Aquesta vegada,no es tracta del betacaroté,sinó de l’alfacaroté. Ambdós integren la família d’antioxidants carotenoides ,tenen la capacitat de promoure la salut al contrarestar el mal de l’ ADN associat amb l’oxigen. El consum de fruites i verdures redueix el risc de desenvolupar malalties com el càncer i les cardiopaties. Però realment es desconeix que substancia indueix aquests efectes ni per quin mecanisme.
Per a conèixer millor els mèrits de l’alfacaroté,el equip va analitzar informació de més de 15.000 participants de la tercera edició de un estudi nacional de salut. A tots els participants els havien extret mostres de sang a l’inici de l’estudi;ellls havien proporcionat una altra informació mèdica i d’estil de vida.
Als 14 anys d’estudi,quasi 4.000 participants havien mort. I els participants amb més alfacaroté en sang a l’ inici de l’estudi,tenien menys risc de tenir alguna malaltia o de morir.
A diferència dels participants amb deixes d’alfacaroté en sang,aquells amb els mivells més alts tenien fins un 39% menys risc de morir,va publicar l’equip en Archieves of Internal Medicine.Encara que tot el merit no siga de l’alfacaroté.
L’alfacaroté,té una gran quantitat de propietats químiques superposades amb el betacaroté i els seus mecanismes percebuts. De fet,es difícil desagregar-los,ja que tendeixen a moure’s junts. La carlota és la font clau dels dos.



Pàgines relacionades:

Video:


1 comentari:

  1. Aquesta noticia m'ha paregut molt interesant, sobretot ara, dsp´res d'haver fet el treball de nutrició. Tots sabem que una bona dieta ajuda a prolongar la vida però, hi ha vegades que no fem cas de les recomanacions dels experts i abusem del que no deuriem abusar. Així, hauriem de controlar el que ingerim, amb gran quantitat de fruites i verdures, com les citades a´cí, ja que contenen l'alfa i el betacaroté. Si seguim una dieta sana, a més de prolongar la vida, estarem de millor humor i amb més força per afrontar el dia a dia. Zaira, ací et deixe un link que ma paregut interesant i que pot ser et valga per ampliar la teua informació:
    http://www.dietas.com/articulos/la-dieta-de-los-colores.asp

    ResponElimina