dimarts, 4 de gener del 2011

La droga de moda

La brossa, el vert, el cannabis, la ``hierba´´… són diferents formes d´anomenar la droga més consumida: la marihuana.


És d´impressió el poder que pot arribar a tenir ja que és la dependència de moltíssims joves i mou una part del món. Açò ben bé ho saben els joves de Puerto Rico, on més d´un 50% alguna vegada s´han fumat un porro. Estes estadístiques arriben a ser alarmants ja que ens demostren la gran quantitat de joves que han caigut en les seues xarxes, també ens mostren que els joves que deien que el cannabis era d´anl risc han passat al bàndol dels que són usuaris habituals, augmentant així aquest últim percentatge i disminuint el segon.

Les escuses que se solen possar són que és la droga de moda, la que més es consumeix i es ven. A més la ilegalitat no ajuda a baixar-ne el consum ja que quan una cosa és prohibida augmenta el morbo de tenir-la o de ser provada. Hi ha al contrari més joves, que es senten bé ja que segons ells la llei diu que és legal però s´equivoquen; només es pot consumir quan no afecta a terceres persones.

Un dels efectes més coneguts és l'increment de la sensibilitat de les papil•les gustatives per la qual cosa molts aliments solen paréixer més dolços del que realment són.

Altre efecte secundari conegut és una lleugera o significativa pèrdua de la memòria a curt termini. La memòria en sí es veu seriament afectada doncs hi ha dificultats per a la conexió neuronal.


Podríem dir que la marihuana és la mare que manté lamentablement a tots aquests joves.













Altres notícies relacionades:





Vídeos










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada