dilluns, 17 de gener del 2011

ADOLESCENTS ADICTES A INTERNET,MÉS PROPENSOS A AUTOLESIONAR-SE


Els adolescents addictes a internet són més propensos que els no adictes a tindre conductes auto danyoses,com pegar-se,estirar-se del pèl,punxar-se o cremar-se,va ocasionar un nou estudi.
Els autors entrevistaren a 1.618 adolescents de 13 a 18 anys al sud-est de China,sobre auto lesions i els feren una enquesta d’ addicció a internet. El 10% per cent del estudiants eren moderadament addictes a Internet i menys del 1% tenia una addicció greu,però tot el grup era 2.4 vegades propens a haver-se lesionat entre una i cinc vegades en sis mesos,comparat amb els adolescents amb un nivell normal de l’ús d’internet.
La realitat entre l’addicció a Internet i la conducta auto danyosa en l’adolescència es va mantindre forta i significativa després de considerar altres variables associades,com la depressió,la insatisfacció familiar o les experiències estressants,el que suggereix que l’addicció a Internet es un factor de risc independent d’aquestes conductes.
Des de mitjans dels anys 90,aquesta addicció es un problema mental amb símptomes similars a altres addiccions.
Els experts els interpreten com sentiments de depressió,nerviosisme i mal humor quan no s’està connectat,els quals desapareixen sols quan l’addicte s’endinsa a la red. Imaginar o preocupar-se per estar “online” són altres símptomes d’addicció.
Les auto lesions són part de la personalitat ,però l’equip opina que l’addicció a internet i les auto lesions són manifestacions de trastorns del control dels impulsos.


Pàgines relacionades:



1 comentari:

  1. Després de llegir aquesta entrada m'he donat conter que té molta raó,ja que es veritat que a partir de l'addicció a l'internet,i ja no a l'internet sinó que al ordinador,i ho dic per l'experiència,no ho dic per mi sinó per amics que de tanta addicció s'han fet cayos,fractures en els dits,que per petites que siguen són fractures.
    He estat investigant i es trobat aquesta pàgina:http://www.adolescents.cat/a-la-xina-els-adolescents-addictes-a-internet-viuen-en-captivitat/

    ResponElimina