dissabte, 29 de gener del 2011

Vells antidepressius eleven el risc de malaltia cardíaca

Segons una enquesta realitzada per la revista “European Heart Journal”, els pacients amb depressió que són tractats amb antidepressius tricíclics tenen un major percentatge de patir una malaltia cardíaca.


Els investigadors que realitzaren el projecte varen avaluar diferents factors, a més de si els estudiats havien estat hospitalitzats recentment o prenien medicaments. Al final de l’estudi es comprovà que aquells que prenien els antidepressius tricíclics tenien més probabilitats de patir malalties cardíaques.


Però aquest no ha sigut l’únic estudi sobre antidepressius com la imipramina o amitriptilina que afirma la seua perillositat. Així, han anat sent retirats per presentar molts més efectes secundaris, com l’augment de pes, hipertensió o altres efectes cardiotòxics.


Malgrat tot, es recomana als pacients no abandonar aquesta medicació sense abans consultar-ho amb el seu metge ja que aquest tractament no s’utilitza sols en malalts de depressió, també en els que sofreixen trastorns del son, cefalees o dolors toràcics.


- Noticia original

- Altres publicacions d'interés

- Video relacionat



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada