dimecres, 12 de gener del 2011

La fi de les enfermetats neurodegeneratives s'apropa


A una universitat d’Estats Units han fet proves amb ratolins i han descobert un grup de molèculues capaces d’eliminar la pèrdua de neurones, cosa que beneficiaria a malalts que pateixen enfermetats com l’ Alzheimer, Huntington i Parkinson.
Segons la revista d’investigacions de Neurociència, aquest fàrmacs si no eliminen l’enfermetat. El que poden arribar a fer es una millora dels símptomes que aporten aquest tipus d’enfermetats neurodegeneratives.

Actualment s’està parlant en empreses de biotecnologia, ja que en cas que fora beneficiaria es poguera posar al mercat i així evitar moltes morts que provoquen aquest tipus d’enfermetats.

Per un altra banda en 2007, ja es va descobrir un compost HSB-13 que va dur el mateix procés de feina que el recent trobat, és a dir, també es van fer proves en ratolins. Però segons molts investigadors el que és temps per a no traure un fàrmac que siga malbé, sinó que el que volen és alliberar de dolor i si es poguera fins i tot, eliminar les enfermetats.

I així millorant el ritme de vida d’aquestes persones, és a dir, que puguen caminar, parlar sense dificultats. Que les seues habilitats motores funcionen millor.

Noticia original

Links interesants:
HSB-13
Experts esperen un "tsunami" de casos d'Alzheimer en els propers anys
Descobreixen causes del Parkinson

Videos:
Alzheimer


Parkinson


Huntington

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada