dissabte, 8 de gener del 2011

NOVA LLEI ANTITABAC

La Comissió de Sanitat del Congrés va aprovar una àmplia reforma de la llei del tabaquisme ampliant els llocs on fumar queda prohibit i eliminant així les excepcions existents fins al moment en l'àrea de l'hostaleria.

Un recent estudi ha estimat que l'exposició al fum del tabac causa al voltant de 600.000 morts anuals.

Al nostre país, l'exposició passiva al tabac produeix entre 1200 i 3200 morts a l'any per càncer de pulmó i infart de miocardi.

S'estima que amb la nova reforma de la llei, s'evitaran 1000 casos nous de càncer de pulmó entre els treballadors de l'hostaleria, exposats al fum del tabac durant totes les hores laborals.

També s'estima una reducció del 10 % d'ingressos per infart de miocardi.

Esta nova llei ens aportarà beneficis sobre la salut ja que ens protegirà a tots els no fumadors de l'exposició del fum del tabac. A més, disminuiran els ingressos en els hospitals per infart de miocardi o càncer de pulmó i per tant hi haurà un major benefici econòmic en el referent a la sanitat.

NOTÍCIA ORIGINAL


IMPACTE DE LA NOVA LLEI ANTITABAC.

TOT SOBRE EL TABAC

Vídeo








1 comentari:

  1. Aquesta noticia m'ha resultat molt interessant, encara que no arribe a estar totalment d'acord amb la nova llei. D'acord, esta clar que amb la nova llei tal vegada la gent deixe de fumar i es redueixquen les morts, però així i tot, em sembla incorrecta l'aplicació d'aquesta, ja que crec que tant els fumadors com els no fumadors tenen total llibertat de fer el que mes els complaga amb la seua vida; crec que el govern no deuria de prohibir que es fume als bars o les discoteques. En canvi, accepte que els fumadors haurien de respectar la voluntat dels no fumadors, per això, crec que es tindria que mantenir la passada llei d’ habilitar cada espai públic amb diferents sales, unes per a fumadors i altres per als no fumadors.

    ResponElimina