dilluns, 3 de gener del 2011

Un nou tractament per al càncer d'ull.

El càncer d'ull, és una malaltia que a pesar de ser igual de perjudicial que qualsevol altre tipus de càncer, no es té tan present e inclús no obtenim la suficient informació sobre aquest, a diferència d'altres malalties. Aquest pot ser de diverses classes, però el més comú i perillós es diu melanoma el qual es pot desenvolupar en persones de qualsevol edat i pot resultar letal si s'estén a òrgans vitals com el fetge o els pulmons.

El càncer d'ull és una malaltia, el tractament de la qual és la radioteràpia, un tactament que danya severament els globus oculars. Aquest fet en la majoria dels pacients provoca un efecte secundàri molt pergucial, la ceguesa total o parcial.

Gràcies a l'avanç de la medicina ara existeix un nou mètode, considerat com a “revolucionari”, que millora l'anterior. Aquest nou mètode defensa la possibilitat d'injectar un oli de silicona dins de l'ull per protegir-lo en un %55 de la radiació perjudicial que s'utilitza per tractar la malaltia, amb la finalitat d'evitar l'indesitjable efecte secundari de perdre la vista.

Noticies relacionades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada