dimarts, 4 de gener del 2011

Alcohol i migranya

És sabut per moltes persones el dolor i el patiment que causa la migranya, eixe dolor de cap insuportable que no es pot frenar, els vòmits, les nàusees


Doncs a banda de les causes que el produeixen com són l´alimentació, transtorns de son, els hàbits de vida, l´estrés, transtorns hormonals, canvis atmosfèrics ens alerten que l´alcohol a l´anar en contra del sistema nerviós, també fa que desperte a la migranya, però això sí, només amb un alt consum.

Es poden distingir dos tipus de migranya: la clàsica i la comú, la primera consisteix en una distorsió de la visió a diferència de la segona. Molts pacients experimenten una sensació vaga de que les cosaes no estan com deurien ser, sensació que pot aparèixer amb més freqüència en dones que en homes en edats entre 11 i 45 anys. La freqüència dels atacs tendix a disminuir amb l´edat.

La resaca fa patir al cervell d´una forma molt dura però, a més, produeix altres efectes com set intensa a causa de la deshidratació, dolor abdominal i muscular, ulls rojos… per a combatir-la cal la ingesta de menjar i aigua, el consum de cervesa, la vitamina B6 i l´ibuprofeno.

Opine que cal posar fre i fer conscient a la población dels perills de l´alcohol ara amb més raó per ser època de festa.
Altres notícies relacionades
Vídeos


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada