dissabte, 29 de gener del 2011

Plutja de merles.

En la capital de Little Rock en  el centre-sur d’estats units en Arkansas, durant la nit de cap d’any i el dia següent, han caigut milers de merles del cel, una gran quantitat estaven ja morts, encara que desconeixen les seues causes.
Els servicis de neteja, ja s’han encarregat de netejar als carrers, les carreteres, els patis de les casses, perquè era algo fora de lo normal.  Les autoritats locals ens informen que  l’últim dia de l’any,  cap a les set i mitja de la vesprada, van començar a caure ,fins al dia d’any nou.
Com que la nit de cap d’any, per motius de celebracions es tiren focs artificials, pot ser aquestos mataren als ocells, que estigueren en rames d’arbres nius etc.
Un altra possibilitat que no s’ha descartat, es que els ocells moriren  per el estrés del soroll dels coets, perquè aquestos els cremaren o també per el granit, els dies abans no havia fet mol  oratge, i si caigué el granit sobre les merles també podria haver-les matat. Doncs cap d’aquestos ocells presenten ningun tipus de marca provocat per estos agents.
Prop d’Arkansas, eixa nit de van haver-hi forts vents I tempestes, a mes a mes tots els cadàvers dels ocells, seran traslladats a alguns laboratoris per a estudiar-los.





noticia original

noticies relacionades
plutjes d'animals
plutja d'ocells a Luisiana i Suecia

1 comentari:

  1. jo crec k el k els a passat als ocells es que per culpa del mal temps es moriren

    ResponElimina