dilluns, 3 de gener del 2011

Nova “droga” auditiva?

Es diu i-Doser i es pot adquirir gratuïtament per Internet. En canvi, les comunament drogues il•legals no. Es tracta d’un programa que et permitix experimentar sensacions que se senten quan ingereixes alcohol, marihuana, cocaïna, èxtasis, metamfetamines o, inclús, heroïna.
Unes ones binaurals son les que indueixen al cervell a sentir sensacions de tranquil•litat, eufòria o al•lucinacions... Per mitjà d’uns audiòfons estereofònics, el software emiteix uns 40 minuts de sons amb aquestes ones.
No obstant això, varios experts indiquen que no hi ha experiments científics per a demostrar aquests efectes. Els experts diuen que aquestes ones fan que els usuaris percibeixquen com dos freqüències diferents, una de les quals com si provinguera de dins del seu cap. Aquesta sensació por resultar-li estranya, però no generar els mateixos efectes que les substancies il•legals.
On si que produeix un gran efecte aquest producte es a les butxaques i carteres dels usuaris que el compren, ja que son productes molt cars que es venen entre uns 3 i 199 dòlars i que, al cap i a la fi, no causen el efecte desitjat.



Enllaç relacionat


Videos




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada