dilluns, 3 de gener del 2011

Càncer colorrectal, cada vegada més controlat. Tècnica "Flexi-Scope" .

Una nova prova que consta de cinc minuts és capaç de reduir en gran mesura els pacients que pateixen càncer colorrectal. Aquesta classe de tumors són la segona causa de mort per càncer a tot el món, després del de pulmó. Aquelles persones que moren a causa d'aquesta malaltia ho fan perquè no es dectada a temps. Per aquesta raó la nova prova per a detectar el càncer de colón, denominada Flexi-Scope, té com a finalitat fer-ho de la forma més eficient i ràpida possible a diferència de la tècnica actual la colonoscopia on el pacient es sotmet a sedants.

Aquesta nova tècnica consisteix en un tub prim amb una
càmera que s'introdueix al recte amb la finalitat d'examinar la part inferior del intestí gruixut i observar qualsevol tipus de creixement anormal o pòlip que pugua arribar a tornar-se cancerós. L'extracció d'aquests pòlips poden reduir el desenvolupament de la malaltia, a més, pot evitar les morts per càncer colorrectal.

Aquest nou mètode s'esta introduïnt poc a poc als programes nacionals de detecció del cáncer, ja que pot salvar milers de vides i evitar el sofriment de moltes persones i les famílies d'aquestes.

Noticies relacionades.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada