dissabte, 8 de gener del 2011

Aprimar-se no és qüestió de miracles






"Aprimaré i a posar-me en forma". Esta és la frase més repetida tots els inicis d'any.Perdre eixos quilos de més és l'objectiu més important de moltes persones .

Segons subratlla Lurdes Carrillo, coordinadora del Grup d'Alimentació i Nutrició Saludable de la Societat Espanyola de Medicina de Família i Comunitària (semFYC) este mes pot arribar a ser un bon moment per a canviar l'alimentació sense fiar-se de les dietes dels productes miracle que prometen un gran aprimament sense a penes esforç i centrar-se a portar una dieta equilibrada.Lurdes Carrillo afirma que la majoria d'eixos règims no tenen algun tipus de nutrient essencial, per la qual cosa pot arribar a produir-se un dèficit en l'organisme i aprimar ràpidament també pot provocar un desequilibri metabòlic.

Javier Aranceta, president de la Societat Espanyola de Nutrició Comunitària, assenyala que "l'efecte rebot d'estes dietes és important”. A més de perdre els dos o tres kg que desitge cada perdona, al seu torn , potser arribe a guanyar altres tres. Els especialistes afirmen que per a arribar a aprimar-se l'ideal és que acudisquen a un especialista que li guiarà perquè puga portar una dieta equilibrada.

Un especialista recorda "Sempre cal donar prioritat a la fruita i les verdures, reduint el consum de les fregitel·les i greixos. I no oblidar-se de l'exercici", este expert assenyala com a aspecte més important el de l'activitat física. (anar caminant al col·legi, practicar almenys una hora d'esport al dia…) Són pautes que funcionen, però exigixen un esforç i econòmicament més rendibles que les pastilles del supermercat o les cremes de les drogueries.



-Notícia original: click



-Altres noticies relacionades:



-Lourdes Carrillo



-Evitar guanyar pes en Nadal



Vídeos:








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada