dimarts, 24 de maig del 2011

Una fusió de lo més innovadora.


<!--[if gte mso 9]> Normal 0 21 false false false ES X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

El pla de modernització i desenvolupament sostenible que ha dut a terme Chiclana Natural ha cridat l’atenció no tan sols a àmbit nacional sinó també europeu.

Si fa pocs dies el treball dels tècnics era visitar la depurador de El Torno i els terrenys annexos on es cultiven plantes per fer biodiesel; ara una empresa europea es planteja ajudar a aquesta associació per poder fer un projecte on la depuradora La Barrosa i El Torno es fusionen tot en una per multiplicar l’eficàcia d’aquestes.

Aquesta fusió es convertiria en la pionera a nivell europeu, ja que aquest projecte és de lo més innovador. Dos depuradores connectades per mitja d’unes canonades que donarien abast a una major rendibilitat de les plantes depuradores.

Aquesta unió comportaria millores per les dos depuradores, ja que cada una d’elles obtindria lo que més falta es fa en aquestos moments.

La connexió permetria un triple benefici ecològic a les depuradores chiclanes.

En aquest projecte treballen els més experts europeus en la matèria, per convertir aquest projecte en un gran projecte ambicios i, amb ajudes econòmiques, prevenen acabar el projecte el més aviat possible.


Enllaç Noticia


Altres enllaços:

- Funcionament d'una depuradora.

- Què és una EDAR?


Video:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada