diumenge, 8 de maig del 2011

Més d’un milió de joves fumen.

L’AECC ha comprovat que més d’un milió de joves d’entre 16 i 24 anys fumen a diari, una dada realment preocupant. Aquest fet provocarà en ells una dependència rellevant fins els trenta anys, lo que incrementarà el risc de patir infermetats com càncer o transtorns cardiovasculars.

També han col•laborat en aquesta investigació INJUVE i la CJE, ja que, és troben realment preocupats per tots aquest joves, per la seua salut i pel seu futur. 

Hi ha diversos motius pels quals es joves prenen la decisió de fumar: pensen que així van a ser millor que els demés, perquè altres amics els obliguen directa o indirectament, baixa autoestima, per curiositat, rebeldia... i no son conscients o sí de la seua perillositat però el que està clar és que els és indiferent.

Per aixó alguns famosos han col•laborat amb la campanya fent un vídeo amb raons per a  conscienciar aquests joves que han de deixar de fumar.

Vídeo.





Notícia original.

Notícies relacionades:

2 comentaris:

  1. Jo personalment crec que cada u es conscient de les segues accions i que per moltes campanyes que fallen no canviaran res per que es la mentalitat de fumador/a de creure ser mes que ningú.

    ResponElimina
  2. Pense que aquesta notícia és molt interessant i hi ha molta raó en ella. La majoria de la gent fuma per les companyies i per sentir-se millor a la vista dels demés.
    el video publicitari m'ha paregut molt bo i està molt ben fet, i ademés esta fet pels famosos, que encara que parega una tonteria la gent tal vegada es pare més a veure'l.

    ResponElimina