dissabte, 28 de maig del 2011

CEPSA DESENVOLUPA BIOCOMBUSTIBLES A PARTIR DE MATERIES GRASSES


Cepsa ha culminat en les instal•lació de la refineria a Huelva,un nou procés per a la producció de biocombustible a partir d’oli vegetal, denominat hidrodiesel.
Aquesta refineria començarà la producció del nou biocombustible en juliol i a Cadis es farà en novembre. Les probes es van fer a l’any 2007 a les refineries de Tenerife i Huelva.
En realitat,es tracta d’un projecte que Cepsa porta investigant i desenvolupant des de fa quatre anys i respon a la necessitat de complir amb les noves directives europees i la legislació espanyola.
La nova regulació marca com a objectiua per al 2020 que el 10% de l’energia present en gasolines i gasoils provinga dels biocarburants.Per al 2011 este objectiu es de 6.2%.
A aquest procés es consegueix transformar el oli vegetal en biocombustible mitjançant la seua hidrogenació,utilitzant en el procés les mateixes instalacions en les que es redueix el sofre del gasoil.La capacitat inicial de producció estimada,per a les tres refineries,serà superior als 100.000 metres cúbics al any.


Pàgines relacionades:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada