dilluns, 2 de maig del 2011

Poc a poc anem avançant


Investigacions anteriors i segons la Universitat de Columbia, s’ha vist que les vitamines E o el fàrmac per a la diabetes metfomina és igual que el placebo en el tractament del fetge gras.

Els autors de les investigacions, han dit que l’obesitat en infants i adolescents que ha augmentat en els últims anys ja que ha fet que l’enfermetat hepàtica crònica siga causat per l’enfermetat de fetge gas no alcohòlic.

A Estats Units han fet uns estudis a xiques d’entre 8 i 17 anys durant 5 anys, sobre el tractament amb vitamina E i meftomina.

Estos nens han pres certes doses del tractament, explicat abans, durant 96 setmanes. S’ha observat una reducció de l’alanina aminotrasferasa (ALT).

La disminució de ALT era simular a qui va prendre la vitamina com qui va prendre metformina i al placebo.

Els resultats van donar que el millor tractament per a l’enfermetat era amb vitamina E, ja que els xiquets que havien passat una biòpsia i s’havia demostrat que actua en malalts o enfermants obtindrien una millora. Però el risc que té la biòpsia pot perjudicar la teràpia i per això donen peu a noves investigacions per eliminar els riscos existents.

Notícia original

Notícies relacionades:
Vitamina E
Fetge gras

Videos:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada