diumenge, 8 de maig del 2011

Controlada la fuga química d’una empresa de colorants del Prat.

Sobre allò de les 10 del mati a el Prat es va produir una fuga química duna empresa de colorants la empresa Clariant Iberica, aquesta fuga ja a segut totalment controlada segon ha pogut informar la Direcció de Protecció Civil de la Generalitat(DPCG). Aquest comunicat assenyala que el Plaseqcat (Pla de emergències exterior del sector químic de Catalunya) ha segut desactivat una vegada controlada la fuga i el posterior núvol tòxic.
En el moment en quès se va produir la fuga uns 300 treballadors es trobaven en la zona de producció van ser evacuats d’aquell lloc ràpidament a altre edifici de l’empresa, ninguns del treballadors va sofrir cap dany i tots estaen en perfecte estat.
Alguns Tècnics de Medi Ambient de la Generalitat han realitzat algunes mediacions de la fuga tòxica i an constatat que el núvol tòxic ha desaparegut i ja no s’encontren restes del núvol tòxic i no ha hagut afectació exterior a la zona on s’encontra l’empresa Clariant, aquesta es dedica a la comercialització de productes químics,colorants i pigments.
Com a medida de protecció el port de Barcelona mante activat el seu pla de autoprotecció mentres que el municipi de el Prat ha fet el propi amb el seu pla d’emergència.
noticia original
Altres noticies:
ABC
diari de tarragona



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada