martes, 24 de mayo de 2011

Nou cas de contaminació d'aigües


Després d’haver fet un anàlisi a les aigües de la part nord-est de Xina s’ha observat que l’aigua destinada a ús públic presentava alteracions, es a dir, estava contaminada i això afectava a unes 9000 persones.

A partir del 22 d’abril, la gent va començar a notar uns forts dolors estomacals i van anar al metge. A partir d’anàlisis es va observar que eixes persones que havien begut aigua de l’aixeta tenen un excés del bacteri e-coli.

La causa d’aquest problema va vindre donat per una sèrie de fragments trencats els conductes de l’aigua potable, fet que va provocar l’entrada d’aigua residual que pot provocar, i en aquest cas ho ha fet, intoxicacions.

El que va fer el govern va ser reparar els distints conductes afectats i purificar l’aigua que ja estava contaminada. Per a evitar qualsevol possible aparició d’aigua contaminada el que es farà és, al menys, per a uns quans dies mantindre els conductes que s’instal•laren mentre els solucionava el problema.

Notícia original

Notícies relacionades:
Altre cas d'aigua contaminada
Cada cop més aigua contaminada

Videos:2 comentarios:

 1. És una notícia que resulta impactant, és intolerant que fins el 89% de les aigües d’un pais estiga contaminada, com s’explica al vídeo de la notícia. Un país en vies de desenvolupament com China deuria tindre una certa atenció a la salut de la població quan parlem d’aquest tipus de necessitats de consum bàsiques. Trobe que el govern chinés deuria actuar immediatament reconstruint els conductes danyats i intentar concienciar a la població de que busquen altres fonts d’obtenció d’aigua que no siguen d’aquests rius fins que no s’hagen depurat i tractat totes les aigües contaminades.

  http://sp.rian.ru/health/20110421/148777656.html

  En aquesta notícia s’explica, que a China la contaminació no sols afecta greument a les aigües, sino que un terç de la població també es veu perillosament afectada per la contaminació ambiental.

  ResponderEliminar
 2. Aquest cas de contaminació d'aigües em pareix molt indignant. Que un país com és la Xina, on el desenvolupament i la modernització són bases importants en la seua economia, seguixquen existint casos de contaminació d'aquest tipus, deixa a aquest país en una lamentable visió respecte a la resta.
  Que en el gran desenvolupament que ha prosperat la majoria de països seguixquen existint casos com aquest, em fa reflexionar bastant i pensar que les coses no estan fent-se com es deuria.

  Ací deixen un enllaç interessant relacionat:
  http://www.monografias.com/trabajos23/aguas-contaminadas/aguas-contaminadas.shtml

  ResponderEliminar