dimarts, 24 de maig del 2011

Nou cas de contaminació d'aigües


Després d’haver fet un anàlisi a les aigües de la part nord-est de Xina s’ha observat que l’aigua destinada a ús públic presentava alteracions, es a dir, estava contaminada i això afectava a unes 9000 persones.

A partir del 22 d’abril, la gent va començar a notar uns forts dolors estomacals i van anar al metge. A partir d’anàlisis es va observar que eixes persones que havien begut aigua de l’aixeta tenen un excés del bacteri e-coli.

La causa d’aquest problema va vindre donat per una sèrie de fragments trencats els conductes de l’aigua potable, fet que va provocar l’entrada d’aigua residual que pot provocar, i en aquest cas ho ha fet, intoxicacions.

El que va fer el govern va ser reparar els distints conductes afectats i purificar l’aigua que ja estava contaminada. Per a evitar qualsevol possible aparició d’aigua contaminada el que es farà és, al menys, per a uns quans dies mantindre els conductes que s’instal•laren mentre els solucionava el problema.





Notícia original

Notícies relacionades:
Altre cas d'aigua contaminada
Cada cop més aigua contaminada

Videos:



1 comentari:

  1. Aquest cas de contaminació d'aigües em pareix molt indignant. Que un país com és la Xina, on el desenvolupament i la modernització són bases importants en la seua economia, seguixquen existint casos de contaminació d'aquest tipus, deixa a aquest país en una lamentable visió respecte a la resta.
    Que en el gran desenvolupament que ha prosperat la majoria de països seguixquen existint casos com aquest, em fa reflexionar bastant i pensar que les coses no estan fent-se com es deuria.

    Ací deixen un enllaç interessant relacionat:
    http://www.monografias.com/trabajos23/aguas-contaminadas/aguas-contaminadas.shtml

    ResponElimina