diumenge, 8 de maig del 2011

El biberó després del primer any fomenta la obesitat infantil

Segons un article publicat en "The Journal of Pediatrics" utilitzar el biberó per a tranquilitzar o altres , al final aporten un augment  de caloríes que afavoreix la obesitat. Alguns autors de l’estudi  diuen que  “Una xiqueta de 24 mesos  que se’n va a dormir amb un biberó de llet  capta el 12 % de les seues necessitats calorífiques al dia”.

Els resultats diuen que la obesitat als menuts que tenien aqueixa costum als 24 mesos era del 23%, i els que ja no prenien biberó un 16%. En conclusió d’aquests resultats els experts  de la Universitat de Temple i Ochio diuen que el primer resultat era més propens a ser obés més tart, que els altres xiquets.

La llet materna es ideal com a principal aliment, però a partir dels 9 mesos no hi ha que realitzar mentjades entre hores amb biberó.

Video Relacionat:




Noticia Original 
Noticia relacionada:

1 comentari:

  1. Aquest comentari m'ha paregut molt interessant ja que en l'actualitat es registren moltisims casos d'obesitat infantil.
    Et deixe un enllaç que pot ajudar a previndre l'obesitat infantil. http://www.guiainfantil.com/salud/obesidad/prevencion.htm

    ResponElimina