dissabte, 7 de maig del 2011

Analitzen un medicament contra el càncer pulmonar

A l’institut Nacional de Cancerologia en Mèxic són diagnosticats 10 mil persones amb cancer de pulmó, ja detectat en etapes avançades.
Aquest institut va posar en marxa el primer Protocol d’investigació en Pacients Mexicans amb Càncer Pulmonar, la qual consistia en l’estudi d’una molècula de nova generació anomenada “afatinib”.
A l’institut es fan proves de noves teràpies per a donar la possibilitat de augmentar el temps de vida amb millors condicions possibles per a les persones de càncer de pulmó.
Les proves es realitzaran durant sis o huit mesos, temps en el que els donarà el medicament i es comprovaran les reaccions d’aquesta substància.
Els resultats van ser aprovats amb “afatinib”.
Aquest composta va reduir el tamany del tumor i dels seus efectes principals.
L’institut també realitzarà un estudi epidemiològic per determinar la freqüència de varies mutacions clavades amb el càncer pulmonar en Incán (Mèxic).
Però per a que el “afatinib” Puga estar a la venta tindrà que ser analitzat per la Comissió Federal per a la Protecció contra Riscos Sanitaris.



Notícia original
Altres notícies relacionades

1 comentari:

  1. M'agradat mol esta noticia perque el cancer de pulmó es un dels mes greus i cada vegada hi ha mes gent que el pateix. No sempre son fumadors,a les noticies digueren un gran numero de fumadors pasius que tenien cancer de pulmó. Encara que no hi hagen trobat una solució fiable al 100% poc a poc van curant-se més.

    ResponElimina