viernes, 6 de mayo de 2011

La medicina bioreguladora evita els efectes secundaris dels antinflamatoris en les lesionsLa medicina bioreguladora permet tractar el dolor i la inflamació causats per les lesions musculoesquelètiques. Aquesta medicina utilitza medicaments homeopàtics compostos que estimulen la resposta natural de l'organisme, pel que són eficaços i segurs.

Més de 70.000 persones ingressen en hospitals cada any a Espanya per luxacions, esquinços i entorsi d'articulacions i lesions musculars. Normalment sol tractar amb antiinflamatoris i analgèsics però no permeten activar els mecanismes naturals de recuperació de l'organisme i presenten importants efectes secundaris.

En canvi els medicaments homeopàtics afavoreixen els principals mecanismes fisiològics, que estan autoregulats per citoquines, hormones i altres proteïnes. D'aquesta manera no produeixen efectes colaterals i són tan eficaços en el tractament de les malalties musculoesquelètiques com els AINES.Además aquests medicaments poden trobar a la farmàcia en forma de comprimits, pomades, gotes i solucions injectables.

noticia original

noticies relacionada

noticia relacionada

video

No hay comentarios:

Publicar un comentario