dimarts, 3 de maig del 2011

Cap a la Detenció precoç de l'alzeimer

Amb motiu de l’any internacional contra l’alzeimer el fundació Reina Sofia el que el que a fet ha segut financiar amb GE Healthcare y la Fundació Eulen un projecte desarrolat per DECMAN que intenta a través de la resonancia magnetica avançar en el diagnostic precoç de l’alzeimher.

"S'han fet estudis, mitjançant aquesta tècnica, en 170 pacients de diferents unitats de demència i les imatges s'han obtingut en menys temps, amb més definició i millor contrast, repercutint en una millora en la fiabilitat del diagnòstic. L'aplicació d'aquesta tecnologia ha permès desenvolupar un programa automàtic capaç d'avaluar el risc individual de pertànyer al grup de persones cognitivament sanes, pacients amb deteriorament cognitiu lleu i malalts d'Alzheimer, amb un nivell d'encert d'entre el 90% i el 95%''senya-la el institut Reina Sofia en un comunicat.
Aquest estudi ha segut dirigit per el doctor Juan Álvarez Linera de la fundació centre de Investigació d’enfermetats neurologiques (CIEN) i la doctora Ana Frank ,del hospital La pau.

videos:






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada