diumenge, 8 de maig del 2011

Astènia primaveral

L'astènia  es una sensaciò de cansament  físic i psicològic que afecta a un 80% de les dones segons una investigació. Sol donar-se amb la arrivada de la primavera quan els suplements vitamínics son recursos per a combatir el cansanment.
Segons la doctora Elena Alonso , hi ha que anar abans a un metge especialista que prendrer els suplements vitamínics per compter propi i que tan sols es pot prendrer un suplement  si hi ha un déficit nutricional en la adolescencia o lactancia. Per a les dones que están embarassades la cantitat recomanada  no s’aconsegueix fácilment amb una dieta així que utilitzen un suplement. Les vitamines com la C i la E, recomanen ser més prudents.

Encara que els aliments i els suplements tenen la mateixa composició, solen tenir més dosis als comprimits que en els aliments.
Amb aquest cas els experts avisen que abusar del suplements pot ser perjudicial per a la salut. Les vitamines que preses amb excés  i tenen un major perjudici per a la salud son les vitamines (A, D, E, K) que resulten molt més difícils d’eliminar del cos.

Una dieta com la mediterránea, amb cinc peçes de fruita o verdura al dia i amb exercici físic  es suficient per a que una persona puga combatir amb l’astènia primaveral.

Video Relacionat:



Noticia Original

Noticies Relacionades:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada