diumenge, 8 de maig del 2011

Sang per a curar genolls.

El pacient conta el seu tractament amb plasma ric en factors de creiximent, diu que tot va començar en una carrera molt dura on va tindre problemes amb el genoll pero va decidir acabar la carrera, cosa que no li vindria molt be en el futur.

Despres de la carrera va empitjorar la seua lesio al genoll fins el punt que es va quedar practicament invalid i va decidir anar a diverses consultes pero ninguna el convencia.
Aleshores va decidir posar-se en contacte amb el doctor Míkel Sánchez, jefe de Departament de Traumatologia de la clinica USP De Vitoria que porta a cap un tractament amb factors de creiximent amb el que ha curat a esportistes de primer nivell con el jugador del Sevilla CF Jesus Navas i el tenista Rafa Nadal.
Aquesta tecnica es molt novedosa, va ser aplicada per primera volta en el 1997 i consisteix en extraure sang del propi pacient i separar el plasma on estan les plaquetes que son les cel·lules encarregades dereparar els teixits aixi aceleren els procesos de regeneracio dels teixits lesionats.
Acabada la terapia de tres sesions en un interval de una semana entre cada sesio el pacient ha potenciat la seua cama amb un treball de gimnas i algunes sesions de fisioterapia.

Noticia original

Noticies relacionades:
http://noticiasdelaciencia.com/not/1106/un_nuevo_sensor_detecta_la_presencia_de_proteinas_infecciosas_en_la_sangre/


El video relacionat no s'ha pogut posar asi, el podeu trobar a la noticia original

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada