dissabte, 7 de maig del 2011

Enfermetats en les ungles

Les ungles son parts vives del nostre organismo creixen una mitga de 0,1 cm al dia, les de les mans creixen mes rapid que les dels peus. Estan formades per pell i pe runa proteína mol resisten, la queratina. Aquestes com altres parts del nostre cos poden estar malaltes, per exemple si están grogues significa que el fetge no funciona massa be, tambe mostres sintomes, taques groges, blanques, ungles afonades, fragils, estríes horizontals i verticals.
Doncs el  mes interessan es que les ungles poden mostrar-nos  si patim algún enfermetat. Unes ungles de color blau poden dir-nos que no hi ha una bona circulacio, o també quan algu te asma per problemas respiratoris, quan están fragils pot ser per problemes de reumatisme i també quan ixen padastres pot ser per falta de vitamina C.
L’alimentacio per tindre unes ungles sanes es impresindible,si no mengem proteines, mineralas etc.  Podem patir enfermetats , si están fragils pot ser per la falta de ferro, en general per a mantindreles en un perfecte estas son necesaries la vitamina A B i C.
El contacte amb productes quimics, com la lejía al netejar,  l’exces d’aigua a les ungles o tambe en productes molts secs com es la tiza pot absorbir la grasa que protegeix a les ungles, a mes a mes les ungles están en els extrems del cos i reben colps.
Tindre unes ungles aseades amb una bona manicura i atractives es una preocupacio constant en les dones i cada vegada mes en els homens. Com que les ungles mostren si patim algún enfermetat, les persones que se les mosseguen solen ser nervioses


Noticia original


Noticies relacionades
Falta de ferro
Poden advertirn-os d'enfermetats


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada