diumenge, 1 de maig del 2011

Les conseqüències sempre són pitjors


En el mes passat han continuat augmentant els nivells d’aigua radioactiva, a més s’han multiplicat les quantitats de Iode i Cesi radioactiu , degut a què la central de Fukushima continua estant afectada. Segons diu Tepco, l’empresa operativa de la central.
Aquestos efectes han provocat que hagen reaccionat de la següent manera, eliminant o dispersant l’aigua contaminada.

Un dels problemes importants el té el reactor 1, que té una eixida d’aigua que provoca que no es puga bombejar aigua per gelar el nucli i previndre la fusió d’àtoms. A part els reactors 3 i 4 continuen augmentant els nivells d’aigua contaminada. La solució que s’està estudiant és la fabricació de robots que puguen solucionar ell problemes.

A banda, estan provocant problemes a la població,deguts als alts nivells de radioactivitat al sòl. Per exemple el tancament d’escoles, encara que s’està intentant eliminar i els camps d’arròs, que encara tenen sal degut al tsunami.

El govern continua investigant i s’ha observat que la central nuclear de Onagawa podria estar malbé. Però després del tsunami i el terratrèmol de març. A principis d’abril un altre terratrèmol va provocar que la planta perguera les connexions elèctriques.

Funcionament d'una central nuclear

EnlaceNotícia original

Noticies relacionades:
Filtracions d'aigua a altres centrals
Ja es nota en les persones
El terratrèmol d'abril no va portar res bo

Videos:




1 comentari:

  1. Aquesta noticia ma cridat l'atenció, ja que estan deixant que a Fukushima la situació es descontrole fins al punt de tancar les escoles,encara que també estan fent tot el possible per a que la situació millore.
    Si el tsunami no haguera danyat els reactors la central funcionari i no s'hauria produït cap fita però això si,el que a ocorregut s'hauria pogut evitar si la central no haguera estat construïda a vora el mar i sols es deurien arreglar els danys del tsunami i no els de la central,ja que açò esta afectant directament als japonesos però indirectament a la resta del món.

    ResponElimina