dissabte, 14 de maig del 2011

El VIH es pot combatre

El VIH és el virus de immunodeficiència humana el qual es una malaltia de transmissió sexual la qual es pot transmetre per una relació sexual sense l’ús del preservatiu. Actualment s’ha descobert que les persones amb aquesta malaltia que reben un tractament amb antivirils redueix el risc de transmissió del VIH en un 96% dels casos. Para la OMS (Organització Mundial de la Salud) aquest descobriment ha sigut un gran avanç. El primer que tenen que realitzar segons aquesta organització es utilitzar aquest mètode per a aquelles persones que tenen la malaltia. Aquest estudi s’ha realitzat amb una gran quantitat de parelles heterosexuals de diferents parts del mon sobretot a les zones més en vies de desenvolupament (Àfrica, Asia,...). Es varen dividir en dos grups i aquell que tenien més quantitat de glòbuls blancs el tractament els funcionava millor.
Aquesta malaltia ha sigut una de les més perilloses que es poden transmetre via sexe. Però el que aquest tractament esta realitzant es una millora tant de les persones que sofreixen aquesta malaltia per a millorar la seua qualitat de vida com per a un canvia amb la societat en general ja que sempre hi ha hagut un rebuig cap aquestes persones.

Noticia Original

Noticies relacionades:
* Disminució del virus VIH
* VIH

1 comentari:

  1. Aquesta noticia em sembla molt interesant ja que tot el que es trobe de nou per a intentar reduir la malaltia o fer que els seus efectes apareguen després és un gran avanç, ja que fa alguns anys, patir de VIH era senyal de rebuig de la societat i una assegurança de mort. Ací deixe un link que m'ha paregut interesant i que t'ajudarà a ampliar informació sobre aquesta malaltia.
    http://www.cdc.gov/std/spanish/STDFact-HIV-and-STDs-s.htm

    ResponElimina