diumenge, 8 de maig del 2011

Un pacient agredeix a dos treballadors d’un centre de salut.

En un centre de Salut de Fuentelabrada van ser agredits dos treballadors per un pacient el passat dimecres,segons ens a informat l’Associació de Metges y Titulats Superiors de Madrid(AMYTS).
Aquesta sorprenent agresió es va produir cap allò de la 13:15 aquest pacient segons han dit els agredits estava ‘’fora de sí’’.
Aquesta no ha segut la primera vegada que s’ha produït una agressió fa uns mesos se va produir la primeria agressió, el passat 25 de Febrer un pertorbat irrompi amb una estrela en l’ambulatori El Naranjo i va ferir a 3 treballadors del centre.
L’associació de metges assegura que la conselleria retira els cristalls protectors abans d’aquestes agressions solament perquè fe en lleig el lloc. Els metges consideren que aquestos cassos d’agressions al personal sanitari no son cassos aïllats i volen recordar que el Col•legi Oficial de Metges de la Comunitat de Madrid va registrar l’any passat mes de 1.800 agressions verbals o físiques al personal sanitari.
La Consergeria a indicat que la Direcció General de Recursos Humans es reuní amb els sindicats el passat 14 d’abril i que desprès de les eleccions autònomes tornaran a organitzar una reunió amb els sindicats a la taula electoral.

noticia original
Altres noticies:
Els metges pedeixen Sales de Panic
A fuenlabrada es reconstrueix una ma

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada