diumenge, 8 de maig del 2011

Trobat recentment fòsils de mamut

El mamut es coneix com un gran animal que es va extingir fa uns 10000 anys, el qual no saben si va ser degut a l'acció humana o per altres factors. Sempre s'ha cregut que era el major dels animals que havien existit, però ara es coneix que eren quasi com els elefants indis.

S'han aconseguit molts fòsils d'aquests, inclús cossos sencers, i els últims aconseguits han sigut trobats a Mèxic, amb uns 100000 anys d'antiguitat. Es va encontrar per casualitat quan s realitzava una construcció; fou trobat per un estudiant que estava investigant la zona.

La Facultat de Biología de la Universitat Michoana de San Nicolás de Hidalgo ha començat ls excavacions en
busca de més restes fòsils.
Es sap que aquests fòsils pertenèixen a peçes dentals d'un mamut, i es creu que podríen haver més restes fòsils de mamuts per la zona, on han sigut cridats cantitat de biòlegs, antropòlegs, historiadors...

Aquest descobriment podría significar una nova ocasió per a poder seguir investigant aquests increíbles animals que foren preses dels humans als seus inicis.


Notícia original

Noticies relacionades:

1 comentari:

  1. Es una gran noticia, i molt prometedora per estudiar els mamuts.
    Enhorabona als que ho han trobat pero tambe hi ha que dir han tingut molta sort en trobar eixes restes perque no era el que realment buscaven .

    ResponElimina