diumenge, 1 de maig del 2011

El problema de l'automedicació.


Un recent estudi d'una universitat ha donat com a resultat que un 20% de la població es medica cada dia. Aquest estudi que van darrere d'ell durant uns quants mesos, ha donat a conèixer que sobretot les dones d'entre 20 i 40 es mediquen i fan créixer aquesta tant per cent. La directora d'aquest treball, afirma que això es deu a la automedicació que molts ens posem, mala de vegades, però necessària per a una bona salut altres.


A Espanya hi ha una associació que controla les empreses que venen medicaments sense recepta mèdica, i les seues facturacions han augmentat notablement en els darrers anys. Aquests productes no fatiguen la despesa pública ja que el pacient paga el 100% del producte, cosa beneficiària per al govern.


La cosa preocupant se'ns presenta quan els medicaments que ens automediquem són amb recepta, ací ens trobem amb problemes que poden evolucionar a graves.


Respecte a la diferenciació entre homes o dones, un especialista en la matèria explica i argumenta que aquestes són més vulnerables i solen tenir més sovint convalescències.








Altres enllaços:






Video:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada