dimarts, 17 de febrer del 2015

Una mort lluminosa i plena de vida es possible

La xicoteta Gina va morir quan tenia 11 anys després d’un llarg període de patir Síndrome de Rett. Sa mare, Elisabet, conta que va vivir la seua mort de la millor manera possible gràcies a l’ajuda de Cuidados Paliativos del Hospital Sant Joan de Déu en Barcelona, que van fer que vegera la mort com alguna cosa natural, que te que vindre i no som inmortals. Sense cap dubte assegura que els pares que no tenen aquesta ajuda estan molt mes perduts i abandonats.

Gina va passar els últims 9 mesos de la seua vida en sa casa acompanyada de la gent que la vol i sempre amb assistència medica de l’hospital. Sa mare heu compara amb un embaràs de mort.

Per això, Elisabet ha decidit que els drets d’autor del seu llibre aniran destinats a l’equip de cures pal·liatives d’aquest hospital.

Notícia original

Notícia relacionada
Notícia relacionada 2



3 comentaris:

  1. Hola Nerea! Espere que aquesta malaltia "Síndrome de Rett" més endavant troben una cura per a aquesta malaltia, segueix aixi, un salut!

    ResponElimina
  2. Bona vesprada Nerea, aquest tema m'ha paregut molt interesant ja que tracta sobre una malaltia que a temps d'ara no es molt coneguda i espere que en un futur troben una cura ja que aquesta enfermetat es molt dolenta. Bona notícia, seguix així!!

    ResponElimina
  3. Em pareix una noticia molt interessant, curta i ben resumida. El tema de les malalties es molt complex, i per desgracia afecta als mes menuts. A més que hi haja vídeo la fa més completa i amena.

    ResponElimina