dimecres, 18 de febrer del 2015

L'Abort

L'avortament induït és la interrupció de l'embaràs provocada intencionalment abans que el fetus sigui viable o que la gestació hagi assolit entre les vint i les vint-i-vuit setmanes.


Tipus d'Avortament 

  • Avortament Espontani 

Es considera avortament espontani a la pèrdua de la gestació abans de les 26 setmanes, quan el fetus no està encara en condicions de sobreviure amb garanties fora de l'úter matern. Un avortament espontani ocorre quan un embaràs acaba de manera abrupta.

  • Avortament Induït 

L'avortament induït, segons la definició de l'Organització Mundial de la Salut (O.M.S.) és el com el resultant de maniobres practicades deliberadament amb ànim d'interrompre l'embaràs.

  • Avortament Legal 

Es considera avortament induït legal quan és realitzat davall les lleis despenalitzadores del país on es practica. A Espanya es considera avortament legal quan és realitzat amb consentiment de la dona, en un Centre Acreditat per a això i davall un dels tres supòsits despenalitzadors de la llei, és a dir quan hi ha perill per a la salut o la vida de l'embarassada , per causa de violació o per malformacions fetals.

  • Avortament Il·legal 

Es considera avortament il·legal o clandestí quan és realitzat en contra d'alguna de les lleis del país on es practica.



Notícia original:


Noticies relacionades:

1 comentari:


  1. Almenys considereu l'Avort "brutal", ja es un pas que heu fet cap endavant. Felicitats.

    ResponElimina