dilluns, 2 de febrer del 2015

Beneficis de la regalèssia per a la nostra salut

Tots coneixem la regalèssia com una llaminadura que mengem de petits amb aspecte de goma de diferents colors i sabors, ens referim a la planta de regalèssia i més concretament a la seva arrel.

Beneficis:

La regalèssia és una planta que pertany a la família de les fabàcies i està considerada com una planta medicinal per moltes cultures des de temps passats i no és per menys ja que té una sèrie de propietats que beneficien a la nostra salut.

Abans de res he d'advertir que consumir aquesta planta en excés no és recomanable per als qui pateixen diabetis, tensió alta o persones que consumeixin corticoides. També ha de quedar clar que el consum de regalèssia en cap moment substitueix qualsevol medicament que ens hagi prescrit el nostre metge.

Quan parlem de consumir regalèssia, generalment ens referim a consumir en forma d'infusió. Tenint això clar, passem a nomenar els beneficis de la regalèssia per a la nostra salut:

És una planta que facilita les digestions pesades i redueix l'acidesa d'estómac. Fins i tot quan ens fa mal la panxa o als que pateixen úlceres a l'estómac, els pot alleujar el dolor una infusió de regalèssia.
És un magnífic expectorant que ens ajuda a tractar refredats i tos seca. També és un remei ideal quan estem afònics o ens fa mal la gola.
El seu alt contingut en àcid glicirrícico beneficia els que pateixen artritis.
Ajuda a depurar el fetge i incrementa el flux biliar.
La regalèssia és un revitalitzant natural i s'inclou en moltes begudes comercials, per això si ho consumim en infusió també ens ajudarà a recuperar-nos del cansament.

Noticia Original

Noticia 2

Video



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada