diumenge, 1 de febrer del 2015

UN NOU COMPOST, ELIMINA LA PARÀLISIS DELS MÚSCULS.


Les lesions de la medul•la espinal  i el seu tractament es remunten a la antiguitat.
En la última investigació de científics del institut Nacional de desordres neurològics e Ictus de Bethesda, ha aconseguit reactivar els músculs paralitzats en més d’un  80% dels animals que es van fer utilitzar per a la prova. La seua recuperació va ser possible gràcies a un compost químic , que va fer efecte almenys en 21 dels 26 rosegadors amb lesió de medul•la espinal, aquests van recuperar la seua capacitat per a orinar o moure’s desprès  d’aquest tractament amb un nou pèptid intestinal vasoactiu (ISP).
Aquest tractament es una gran ajuda  per a trobar un nou agent que ajude a les persones a recuperar-se totalment d’algun problema com aquest.
 El pèptid ISP fou dissenyat per apagar els receptors de proteoglicans en les neurones (molècules imprescindibles que mantenen la estructura del sistema nerviós central ) i per viatjar a través de les  membranes i de tot el sistema nerviós central .  Així, aquest compost es mou entre el teixit lesionat i pot injectar el compost directament en la medul•la espinal.
Els investigadors expliquen , que continuaran investigant , ja que el que ells pretenen, es avançar i profunditzar el tractament per al seu ús com un seguiment terapèutic de la lesió de la medul•la espinal.

Notícia original:

Noticies relacionades:

-Descobreixen la clau per a desenvolupar i reparar els músculs.

-Tractament de la paràlisis facial


Vídeo:

1 comentari:

  1. Aquesta es una notícia important, ja que el tractament de lesions medul·lars es molt important per avançar en medicina. No soles ajudarien a recuperar-se de xicotetes lesions sinó que segurament aquests avenços podrien ser utilitzats per tractar malalties a la medul·la, que és una de les parts del nostre cos en més dificultat de tractament.

    ResponElimina