diumenge, 15 de febrer del 2015


 TSCM cèlul.les mare de la memòria
Tenim un somni i és destruir el  càncer, el sistema per a atacar els tumor ha donat un gran pas. I la nostra esperança s'anomena : cèlul.la mare T de memòria. És un glòbul blanc que reuneix les dues propietats : te la capacitat d'autorenorvar-se de manera indefinida i també té memòria inmunològica, per tant te la capacitat per a actuar contra un temor específic. 

Luca Biasco i els seus amics de l'Institut Científic San Rafaelle han trobat una forma de reciclar el assaig per a obtindre unes dades essencials contra el càncer. 
Els resultats s'han mostrat en una revista  anomenada Science Translational Medicine la quals sols ensenya coses que es duen a terme de forma ràpida a la pràctica. 
Lucia explica que aquestes cèl.lules són capaces de mantenir la seua capacitat de autorenovació, poden aportar més cèlul.les T capaç de patrullar pel sistema inmune i activar eficaçment en cas de recidiva del tumor per mantenir una resposta inmune eficient. 

Els pacients començaren l'assaig en un estudi dirigit l'any 95 per Claudio Borningnon. Van extraurer als pacients les cèl.lues T i es va notar una deficiència la qual va ser corregida en el laboratori introduint un gen a l'ADN. Aquest gen es el qual Lucia i els seus amics han aprofitar per investigar als pacients els quals 12 anys després encara el contenen per el seu interior. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada