diumenge, 1 de febrer del 2015

UN NOU PEGAT DÈRMIC PERMETRÀ DIAGNOSTICAR MALALTIES SENSE PUNXADES


El fisicoquímic Simon R. Corrie ha desenvolupat un pegat  dèrmic que permetrà en el futur als metges diagnosticar malalties sense necessitat de prendre mostres de sang als pacients mitjançant xeringues . Aquest fet, podria acabar amb les punxades.
Un estudi , ho arreplega de eixa forma, on es destaca que un grup de experts han dissenyat per primera vegada un pegat provat en ratolins, on aquest detecta la presència d’unes proteïnes relacionades amb el desenvolupament de la malària.
Aquests científics ens expliquen , que no sols serviria per a un ús humà, sinó que també pot redissenyar-se per a poder esbrinar la presència de distintes malalties detectades per altres pistes moleculars.
Així finalment, la idea de Corrie , es crear un d’aquests que puga detectar diversos biomarcadors .


Notícia original :


Noticies relacionades:

- Un pegat cutani que monitoritza la salut del cor

- Llancen un sistema per diagnosticar malalties amb una petita mostra de sang


Vídeo:

3 comentaris:

  1. Aquest invent pot ser molt útil tant per les molèsties que suposa haver-se de punxar per a fer-se un anàlisi com per la utilitat que tindria de cara a evitar la transmissió de malalties en cas que no es prenguen les mesures adequades quant a les xeringues.

    ResponElimina
  2. Aquest pegat podria solucionar problemes per a detectar malalties a aquelles persones per exemple en pànic a les agulles i pot ser podria agilitzar el procés de detecció d'una malaltia, amb això, moltes malalties podrien ser detectades en temps per poder tractar-les millor.

    ResponElimina
  3. Aquest pegat podria solucionar problemes per a detectar malalties a aquelles persones per exemple en pànic a les agulles i pot ser podria agilitzar el procés de detecció d'una malaltia, amb això, moltes malalties podrien ser detectades en temps per poder tractar-les millor.

    ResponElimina