dilluns, 2 de febrer del 2015

Les nous milloren la memòria i altres facultats mentals.

Menjar nous pot millorar el rendiment del subjecte en proves sobre les funcions cognitives , incloent les que es refereixen a la memòria, la concentració i la velocitat de processament de la informació, segons les conclusions a les que s'ha arribat en una nova investigació. Es va comprovar en els subjectes d'estudi que diverses funcions cognitives eren sistemàticament millors en adults que consumien nous, al marge de l'edat, el sexe o l'ètnia.
En aquest estudi, es va treballar amb un grup de participants amb edats compreses entre els 20 i els 59 anys, així com un altre integrat per individus de 60 anys i més.
 És el primer gran anàlisi representatiu del consum de nous i les funcions cognitives.
 Els participants de l'estudi amb un consum de nous més elevat tenien un rendiment bastant millor en una sèrie de sis proves cognitives.
 En l'estudi es va observar el benefici neuroprotector de menjar nous. A més, els beneficis s'obtenen sense recórrer a un consum enorme de nous. Només cal un grapat d'elles (13 grams) cada dia.
Hi ha ingredients en elles que protegeixen el sistema cognitiu, com: el contingut antioxidant de les nous, la combinació de nombroses vitamines i minerals, així com el fet que és l'únic fruit sec que conté una font important d'àcid alfa-linolènic, un àcid gras omega-3 procedent de plantes que té beneficis per a la salut del cor i el cervell.

Notícia original

Notícies relacionades:
- Descriuen més efectes beneficiosos del consum de fruits secs. 
- El te verd i el cafè semblen reduir el risc de vessament cerebral.


Vídeo:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada