diumenge, 4 de novembre del 2012




Utilitzar virus per tractar l'acné

Genomes d'11 virus han estat estudiats per uns científics, els quals  poden infectar i matar la   bacteria que provoca l'acné ( propionibacterium acnes).

Els resultats d'aquesta investigació afirmen les bases per a desenvolupar  nous tractaments tòpics  per combatre l'acné.

Segons Graham Hatfull de la Universidad de Pittsburgh, Pensilvania hi ha dos direccions per a explotar aquetsa línia d'investigació.

En la primera d'aquestes vies s'utilitzaria directament el virus com a terapia per al acnè.
En la segona via s'utilitzaria components derivats d'aquest virus.

La Propionibacterium acnes es un resident diari de la pell humana, però augmenta la quantitat en la pubertat. Encara que hi ha antibiòtics que poden ser efectius per a tractar el acné, és important trobar nous tractaments millors, ja que  han sorgit soques de propionibacterium acnes resistents als antibióticos.

Els virus analitzats per Hatfull en la  Universitat de Pittsburgh i en la Universitat de California  en Los Ángeles porten un gen que permet produir una proteïna anomenada endolisina que destrueix les parets de la célula bacteriana.

Vídeo:

Notícia original.

Notícies relacionades:
- Un virus per tractar l'acné.
- Un virus: esperança contra l'acné.
- Científics investiguen un virus inofensiu per tractar l'acné.

2 comentaris:

  1. Aquesta notícia em pareix interessant, doncs crec que ha faltat comentar el tema de l’alimentació. Els fàrmacs per a l'acné donen alleugeriment temporal, però a mesura que s'utilitzen també li poden produir efectes secundaris desagradables a la pell. Alguns metges creuen que l’alimentació correcta es fonamental. El consum d’alcohol, de tabac i de café fan que els minerals del cos i les vitamines es desequilibren, per tant fan que siga difícil arribar a un estat saludable. Recomanen evitar certs aliments com el pà blanc, xocolata, aliments fregits grassos, aliments en conserva, aliments amb sabors artificials i conservants, refrescos, sucre, sal, gelats, formatges durs i l’excés de vitamina B12. Jo opine que una alimentació saludable ajuda a tindre’n menys, però hi ha gent que pateix d’un acné abundant, aleshores necessita tractament per combatre’l, em pareix be que investiguen formes d’evitar aquest problema.

    ResponElimina
  2. Aquesta noticia em pareix interesan, ja que les persones volen desfer-se de l`acne, especialment els joves en el proces de maduracio, es un remei que pareix eficaç, la noticia presenta els conceptes clars i ben redactats

    ResponElimina