diumenge, 18 de novembre del 2012

El consum mínim d'alcohol pot afectar al quocient intel·lectual del xiquet

En unes dades es troba que entre el 20% i 45% de les dones espanyoles consumeixen alcohol durant el seu estat d'embaràs encara que siguen nivells relativament xicotets d'alcohol  en l’úter , poden afectar al xiquet durant la gestació. Un estudi realitzat per les universitats de Bristol i Oxford ha donat a conèixer que aquestes petites quantitats que consumeixen les mares pot arribar a afectar el quocient intel·lectual  del xiquet, és a dir, influeixen en el desenvolupament del cervell del fetus. Desprès de mirar les dades de 4.000 mares bevedores d'alcohol observaren que el quocient intel·lectual d'un xiquet era dos punts inferior degut a la modificació genètica, aquesta observació ha sigut publicada a Plos One.
Beure alcohol en estat d'embaràs posa en risc al bebè, ja que pot formar-se amb malformacions, trastorns mentals que són molt més greus  si el consum és abundant. Segons uns experts de l’ Associació Nacional d'informadors de la Salut, una de cada cinc dones poden arribar a consumir més d'una  consumició per ocasió provocant així més risc dels seus fills.

Notícia original

Notícies relacionades:
Video relacionat:

4 comentaris:

  1. Aquesta notícia crec que és molt interesant ja que hi han persones que no saben el risc que corre el seu bebé si segueixen beguent alcohol. Crec que totes les dones tindrien que estar concienciades de que durant l'ambaràs no haurien de beure alcohol ni fumar tampoc perque poc ocasionar grans mals al fetus. Ací et deixe una notícia per a que tingues més informació: http://www.abc.es/sociedad/20121115/abci-copa-vino-embarazo-inteligencia-201211151332.html

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Les dones deurien de concienciar-se més per evitar els excesos durant l'embaràs, ja que al cap i a la fi el que menjes també arriba al fetus, i l'alcohol no és precisament molt bo. Aquests estudis van a ajudar a la gent a que sápiga els riscos i les conseqüències que poden tindre els excesos durant els embarassos. Ací et deixe una página sobre precaucions que es deuen de prendre i riscos que poden ocórrer:
    http://kidshealth.org/parent/en_espanol/embarazo/pregnancy_precautions_esp.html

    ResponElimina
  4. Estic dacord amb els meus companys. Aquesta notícia està convertint-se en un dels gran problemes per al fetus. És important que la mare es cuide bé, ja que la seua salud també és la del seu fill. I el fumar no és el més adequat.
    Les mares saben que no és el correcte i de vegades no poden evitar-ho, ja que el fumar és una adicció, però deurien de fer el màxim possible per deixar-se de fumar, o almenys no fumar en excés.
    Así el pase un video sobre aquest tema:
    https://www.youtube.com/watch?v=QUsalESIBZc&feature=related

    ResponElimina