dimecres, 21 de novembre del 2012

El 60% deixen la lactància abans dels sis mesos.

La majoria de les mares comença donant el pit al fill però més de la meitat ho deixa abans dels sis mesos segons la AEP.


Una de les causes de l’abandonament de la lactància es que moltes dones no estan ben informades de com emmagatzemar-la o conservar-la.

Realment la llet materna es més fàcil de conservar que la llet de compra, sols hi ha que seguir uns pocs passos: Si va a gastar-se desprès de 24 hores hi ha que guardar-la en la nevera. També es pot congelar i així es conserva durant uns tres mesos; si es guarda en un pot de cristall la llet es conserva molt millor. El millor mètode per a descongelar-la és el bany de María i desprès mai es té que tornar a congelar.

Per a la OMS el millor seria una començar exclusivament amb la lactància i finalitzar-la als dos anys d’edat complmentant-la amb altres aliments.

NOTICIA ORIGINAL
NOTICIA RELACIONADA 1
NOTICIA RELACIONADA 2

Video:

1 comentari:

  1. Crec que aquest tema de conversació va ser debat en una classe de Biologia Humana. Em sembla interessant, moltíssim, els efectes que la lactància pot tenir sobre el desenvolupament del nadó. Simplement, em deixa bocabadada.

    ResponElimina