miércoles, 28 de noviembre de 2012

LA VIDA DEL SER HUMÀ SEMBLANT A LA DE LA MOSCA DE LA FRUTA


LA MOSCA DE LA FRUTA I EL SER HUMÀ.
 
Igual que els éssers humans hi ha un tipus de mosques que es van traslladar d'Àfrica, i ara estan tornant amb l'eixam que no es translado.


Aquest és una de les troballes fets en dos estudis recents realitzats per especialistes de la Universitat de Califòrnia a Davis.


L'objectiu principal és entendre millor a les força que donen forma de la variació genètica. En el primer estudi que es va realitzar aporta dades sobre 37 soques relacionades a Carolina del Nord i de sis soques de la nació de Halawi. En el segon estudi realitzat, s'han descrit 139 ceps de 22 tipus de diferents poblacions europees i africanes.


Igual que l'ésser humà es van originar a l'Àfrica. Es creu que aquestes mosques van aparèixer fa 50.000 anys, al costat dels éssers moderns. Tots dos experiments tenen una reducció dràstica de població en el passat, que va reduir la diversitat poblacional.


En les últimes dècades, mosques similars han establert poblacions a Àfrica, com per exemple en les modernes instal · lacions cerveseres.
 
 
ENLLAÇ:

ALTRES:
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario