divendres, 30 de novembre del 2012

Canvi climatic



Científics del Departament de Geociencies de la Universitat de Princeton, presentaren un estudi en el que anunciaven que casi 200000 milions de tonellaes de gel s'havien perdut dels casquets polars.

Per primera vegada en la historia, tots els científics encarregats d'estudiar el canvi climàtic, han reunit tots els estudis realitzats per veure la pèrdua de gel als pols. La Antàrtida i Groenlàndia s'estan fonent a velocitats inimaginables en l'ultima dècada, fet que a causat una gran confusió i preocupació entre es investigadors, ja que no saben com podria afectar aquest succés al augment del nivell del mar.
Una nova estimació, que canvia per complet totes aquelles realitzades en els posteriors anys, afirma que el creixement de l'aigua de la mar es de 3.3 mil·límetres per any , que situa el augment d'aigua en les 2 ultimes dècades, en 7 centímetres.

"Les nostres estimacions de pèrdua de gel en les capes continentals son les mes fiables realitzades asta la data i suposen la evidencia mes clara de la historia sobre la fusió del gel".




Noticies relacionades:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada