sábado, 17 de noviembre de 2012

Treballar moltes hores durant l'embaràs pot afectar al tamany del bebéLes dones que acostumen a estar molt de temps de peu durant l'embaràs tendixen a tindre bebés amb el cap un centímetre més xicotet, la qual cosa implica una taxa de creixement més lent, segons un nou estudi realitzat per investigadors de Rotterdam.

L'estudi va ser realitzat entre 2002 i 2006 i van comparar els embarassos de dones amb treballs menys sedentaris amb el de dones que caminaven menys o estaven menys temps de peu.
Altres investigacions ja revelaven que treballar moltes hores durant l'embaràs podia provocar defectes congènits en el bebé, fins i tot la mort fetal.
Els resultats d'esta investigació van mostrar que les dones que van treballar més hores van tindre fills amb una circumferència de cap 1 centímetre menor de les què van treballar menys, al igual que el pes, que va ser menor.
Però a pesar de tot açò, els treballs físicament exigents no tenen per què influir en el desenrotllament del fetus fins a les 34 o 36 setmanes d'embaràs.

Noticies relacionades:

No hay comentarios:

Publicar un comentario