diumenge, 4 de maig del 2014

Una proteïna rejovenís el cervell dels ratolins.




La proteïna GDF11 en uns estudis realitzats per científics de la universitat de Harvard, s’ha comprovat que no sols recupera les cèl•lules cardíaques sino que també millora les seues capacitats intel•lectuals.
 Els científics han fet experiments amb ratolins (injectant-los la proteïna GDF11) amb una edat equivalent als 70 anys en humans i els resultats han segut sorprenents, ja que han recuperat fins al sentit del olfacte perdut per l’edat.
 Els assajos fets són dignes de mencionar, en alguns sols es va injectar en altres es van unir els sistemes circulatoris de dos exemplars, un jove i l’altre vell, de manera que la proteïna aplegara a la sang de manera natural.



Noticia original.

Noticies relacionades.

2 comentaris:

  1. Aquesta noticia m'ha sorprès pel fet de poder rejovenir algunes facultats dels ratolins. Perquè si realment és una equivalència al que seria poder tornar-li-les als humans d'una certa edat ,certament ens trobem davant d'un gran avanç que podria revolucionar tota l història! Ja que seria meravellós que una persona major que ha perdut la capacitat de poder escoltar la poguera recuperar al igual que qualsevol altra facultat.

    ResponElimina
  2. He vist la notícia i m'ha paregut interesantísima i a més , Lucia també l'ha feta , així que crec que té bastant importància . És realment un avanç gegant en el món regeneratiu perque si ha pugut fer´se amb ratolins però amb una proteïna que disposem nosaltres , en res , tindrem resultats d'avanços humans .
    Molt interessant aquest tema .

    ResponElimina