dimecres, 7 de maig del 2014

Estem preparats per a contactar amb una intel•ligència extraterrestre?

Els membres del projecte SETI estàn intentant enviar senyals alienigenes desde la Terra amb la finalitat de que les detecten possibles civilitzacions extraterrestres.
En aquest projecte, han intervengut astrofísics i un neuropsicòleg els quals han formulat un qüestionari destinat a estudiants universitaris de diferents parts del món i amb uns determinats coneixements d'astronomía.
Amb els resultats s'ha observat que la humanitat no està preparada per a intentar contactar amb una possible civilització alienígena ja que els coneixements de tota la societat es basen amb les propies creences religioses, ignorant així els avanços de la ciència i la tecnologia.
Així i tot, aquest projecte segueix funcionant amb una finalitat exacta: contactar amb els extraterrestres.

Noticies relacionades:
Científics britànics creuen haver trobat vida extraterrestre a l'atmosfera

Vídeo


1 comentari:

  1. Et done l'enhorabona per aquesta notícia tan original. En llegir aquesta notícia m'he parat a pensar en com actuem els humans, que moltes vegades fem les coses sense pensar i, el mateix ens passa en el camp de la investigació espacial: volem avançar, enviar naus per a que exploren planetes, coneixer altra vida, però no sabem que de vegades hi han fortes barreres que ens poden jugar una mala passada en aquest camí, i esque la curiositat ens mata. Ací deixe l'enllaç d'una noticia sobre com pot afectar un viatge a l'espai a un humà: http://actualidad.rt.com/ciencias/view/127190-radiacion-espacio-dano-cerebro-astronautas

    ResponElimina