dimarts, 6 de maig del 2014

Oli d'oliva verge extra per prevenir l'arítmia més comú

L'estudi PREDIMED va demostrar que el patró alimentari,suplementat amb oli d'oliva o fruits secs, era capaç de reduir la incidència d'infarts i ictus en un 30% en una població de risc.
Tambè,estudis secuandaris han demostrat els seues efectes beneficiosos per al cervell,diabetis o la malaltia vascular perifèrica.
La revista Circulation tambè demostra que seguir una dieta mediterrània acompanyada d'oli d'oliva verge extra ajuda a mantenir allunyada la fibril•lació auricular, la més comuna de les arítmies cardíaques.
L’equip de Miguel Ángel Martínez,catedràtic de la Universitat de Navarra,va analitzar l'efecte de l'alimentació en la prevenció del problema cardíac.Aquesta prova va acabar després d’estudiar l'aparició de la fibril•lació auricular en un subgrup de 6.705 pacients en el qual un total de 246 persones van desenvolupar el transtorn.
En analitzar aquestes dades,els investigadors van comprovar que la incidència era més baixa entre els participants els quals se'ls va assignar una dieta mediterrània suplementada amb oli d'oliva verge extra.
Segons Miguel.A.Martínez aquest benefici es pot deure a l'efecte antiinflamatori i antioxidant de l'oli d'oliva verge extra.

Noticia original

Noticies relacionades

Més fonts d’informació


Vídeo


1 comentari:

  1. Es bo de saber que un producte tant natural com és l'oli d'oliva tinga tants beneficis per a la nostra salut, ja que es un dels ingredients principals de la nostra dieta "la dieta mediterrànea", a demés de que nosaltres mateixos el produïm per al consum propi.

    ResponElimina