diumenge, 4 de maig del 2014

No hi ha més temps

Ha arribat l'hora de actuar segons les Nacions Unides, ja que a mesura que passa el temps les prediccions sobre el canvi climàtic son pitjors.
Sols una acció a nivell mundial pot evitar el desastre, especialment dels paisos que més contaminen com EEUU o Xina.
Encara que el desastre siga possible d'evitar si els paisos actuen ràpidament, no serà possible evitar totes les conseqüències, ja que les emissions realitzades ja han provocat una augment en la temperatura i un canvi en el clima.
Aquest moviment radical es basa en un nou acord polític que sustituisca el actual protocol de Kyoto que s'ha considerat insuficient, a més de que no ha sigut complit per moltes regions. El gran impulsor d'aquest canvia deu ser Europa, on s'ha proposat la reducció de les emissions dels gasos causant de l'efecte hivernacle en un 40%.
A més, s'ha decidit apostar definitivament per les energies renovables, ja que el seu ús s'ha vist reduït en 2013, situació que ha de canviar per a que tinga lloc l'objectiu proposat per les Nacions Unides, evitar l'augment de la temperatura global dos graus.

Ara bé, si totes aquestes mesures no es realitzen, ens esperen augments de fenomens meteorològics externs, augments en el nivell del mar, o oleades de calor i inundacions que afectaran a la població tant socialment com econòmicament.

Noticia original


Noticies relacionades:

-Sols un gir radical podrà amb el canvi climàtic
-Els impactes del canvi climatic queden ocults




3 comentaris:

  1. És evident que el canvi climàtic esta produint un escalfament global, alterant tot el equilibri terrestre i per més que països com EEUU i xina observen el que passa per interessos no van a fer accions clares per a intentar evitar el que és evident

    ResponElimina
  2. adjunte una noticia del subjetivo d'un periodista anomenat Víctor de la Serna, que personalment no estic molt d'acord amd les seues ideologies, pero ahí va : http://theobjective.com/blog/es/Victor_de_la_Serna/2014/05/05/el-cielo-amarillo-de-pekin

    ResponElimina