diumenge, 25 de maig del 2014

La cura del càncer impresa

Andrew Hessel, vol trobar la cura del càncer detectant un virus capaç de matar sols les cèl•lules tumorals i fabricar-los desprès artificialment en una impressora 3D.
Aquests s’anomenen virus oncolíticos. Hessel no és partidari de la quimioteràpia, ja que mata tant cèl•lules malvades com sanes i provoca moltíssims efectes secundaris. I vol, a partir de la biotecnologia trobar solucions a molts problemes del dia a dia.

Llançar al mercat un nou fàrmac és un procés llarg i costós, per això es planteja aquesta solució. Dissenyar solucions concebudes a la mida de cada pacient. És una investigació i per això cal primer realitzar una sèrie de proves, però l’autor d’aquesta idea ho posa a disposició d’aquells que vulguin intentar-ho. És un experiment adaptat a cada pacient, amb les seves característiques.
I no sols podria utilitzar-se en aquesta malaltia, sinó que també serviria per a altres com la tuberculosis o la malària. Però per a tot aquest procés necessita temps, a causa de que la tecnologia que utilitza és molt complexa. També hi diu, que podria ser un nou punt de partida per a buscar altres camins alternatius a solucions que ara no tenim.

Noticia original
Noticies relacionades:
Aparells i avanços:
Més biotecnologia:

Video
  

1 comentari:

  1. Aquesta notíca per al meu punt de vista és molt interessant ja que si es devers tot el que Andrew proposa crec que la ciéncia i en especial la medicina tindrà un avanç molt molt gran en el tema de la cura de cáncer.
    Molts profesionals del món de la medicina diuen coses semblants però realment el que diu aquest m'ha paregut interessant i espere que tire avant el projecte per que realment és molt important un descobriment d'aquesta mida
    Molt bona notícia.

    ResponElimina